„Kto jest dobroczynny będzie wzbogacony” Przyp. 11:25

Każda Twoja złotówka przekłada się na realną pomoc fundacyjnym podopiecznym. To dzięki darczyńcom realizujemy wszystkie projekty.

Twoja ofiarność to nasze możliwości. Dlatego też, tak bardzo liczymy na Twoją pomoc.

1. Przelew na konto

Chrześcijańska Fundacja Radość

ul. Przyleśna 3, 04-807 Warszawa, Polska

ING Bank Slask O / Warszawa F. Zamoyskiego

Tytułem: "Darowizna na cele statutowe"

2. Wspieraj nas poprzez siepomaga.pl

3. Kupuj i wspieraj nas za darmo na fanimani.pl

Fioletowy banner 468x60

4. Zostań stałym darczyńcą

Dzięki stałym zleceniom Chrześcijańska Fundacja Radość będzie mogła zachować ciągłość funkcjonowania.

Dlatego bardzo prosimy Cię o rozważenie opcji wspomagania nas dobrowolną, stałą, comiesięczną kwotą.
Nr konta: PL 77 1050 1025 1000 0023 0001 5076  tytuł przelewu: Darowizna na cele statutowe.

5. Wpłata przez system Transferuj.pl

Darowiznę można odliczyć od podstawy opodatkowania: w przypadku osób fizycznych do 6%, w przypadku osób prawnych do 10% uzyskanego dochodu.

Osoby fizyczne wpierające Fundację mogą skorzystać z ulgi podatkowej przewidzianej w art. 26 ust. 1 pkt. 9 ppkt. a) ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych, zgodnie z którym można zmniejszyć podstawę opodatkowania o kwotę dokonanych darowizn w łącznej wysokości nieprzekraczającej 6 % dochodu.

Osoby prawne wpierające Fundację mogą skorzystać z ulgi podatkowej przewidzianej w art. 18 ust. 1 pkt. 1 ustawy o podatku dochodowym od osób prawnych, zgodnie z którym można zmniejszyć podstawę opodatkowania o kwotę dokonanych darowizn w łącznej wysokości nieprzekraczającej 10 % dochodu.

Jeżeli zechcesz skorzystać z w/w ulg wymaganym przez Urząd Skarbowy dokumentem jest potwierdzenie dokonania przelewu.

Za wszelkie darowizny gorąco dziękujemy. Każda wpłata jest dla nas niezwykle ważna i cenna!

transferuj

Przekaż darowiznę przez Transferuj.pl